Róma

 • INT
 •  
 •  
 • Rómát, a monda szerint, i.e. 753-ban egy anyafarkas által felnevelt fiú ikerpár, Romulus és Rémus alapította.

  Tizenkét évszázados története során a római civilizáció monarchiából egy hatalmas birodalom oligarchikus köztársaságává vált.
  Folyamatosan lakott területként és a Római Birodalom, majd a Római Katolikus Egyház első székhelyeként óriási hatással volt az egész világ fejlődésére.

  A Lazio régióban lévő Róma Tiberis (olaszul: Tevere) folyó partján épült. Az eredeti település a Tiber Szigetre néző dombokon, az egyetlen, közeli gázlónál alakult ki. A Királyok Rómája hét dombra: az Aventin, Caelian, Capitolium, Esquiline, Palatinus, Quirinalis és a Viminalis dombokra épült. A modern Róma másik folyója, az Anio, a történelmi városközponttól északra ömlik a Tiberisbe.

   Bár a városközpont 24 kilométerre van a Tirén tengertől, de a város délnyugati negyede, Ostia lenyúlik egész a tengerpartig. Róma központi része a Panteon talapzatánál 13 métertől () 139 méterre (Monte Marioig) van a tenger szintje fölött. A zöldterületekben gazdag Róma városa 1.285 négyzetkilométeren terül el.

 • A látogató programjától függően Róma rengeteg szállás lehetőséget kínál. Számos weboldalt javasolhatnánk szálláskeresésre, de Mrs. S. Barbi a B. Braun Avitum Olaszországnál készséggel áll rendelkezésre, s megfelelő szállásmegoldást javasol az érdeklődő pácienseknek.


  www.hotelinroma.com

  www.venere.com

 • Helyszín: Pigrego Omnia Salus (P.O.S.), Via Don Giustino Russolillo, 63, Roma 
  Telefon +39/8802846 - Fax 06/8802005

   

  Kapcslattartó : Dr. Simonetta Vastano - Mr Luigi De Cicco

   

  Kezelési módok: hemodialízis, hemodiafiltráció, peritoneális dialízis, járóbeteg vesegondozás

   

  Kezelési módok:hemodialízis, hemodiafiltráció, peritoneális dialízis, járóbeteg vesegondozás

  Nyitvatartási idő: hétfő – szombat 06.00 – 20.00

  Dialízisszékek száma: 24

  Szolgáltatások: televízió, újságok, folyóiratok


Foglalás

Küldje ez a következő vakációjához kapcsolódó foglalást! Tovább