Kezdőlap > Dialízisközpontok > További támogatás

További szolgáltatások

  • INT
  •  
  •  

A lényegre koncentrálunk. És mindenre, ami azon túlmutat.

Az terápiás szakértelmünk, valamint a munkatársaink személyre szabott gondoskodása a magas szintű betegápolás olyan alapját képezi, amelyre a dialíziskezelésben részesülő betegek nyugodtan rábízhatják magukat, és amely egy magasabb minőségű életet biztosít számukra.  Mi a B. Braun Avitumnál többet teszünk, nálunk a beteg nem csak a dialíziskezelés alatt fontos, hanem a kezelés előtt és után is.

A dialízis előtti - pre-dializisként is emlegetett - időszakban a pácienseknek a legtöbb országban lehetőségük nyílik arra, hogy választ kapjanak minden kérésükre és orvossal is konzultáljanak. A dialíziskezelés előtt álló betegek választ kaphatnak az olyan kérdésekre, mint például: „Melyik számomra a legmegfelelőbb dialíziskezelés?”, vagy „Dialízisre szoruló páciensként, hogyan szervezzem meg a mindennapjaimat?”

Az állami egészségbiztosítás által fedezett szolgáltatások mellett a B. Braun Avitum átfogó és széles körű tanácsadással is szolgál, hogy betegei a számukra leginkább megfelelő kezelésben részesüljenek.

A pre-dialízis időszakokban a dialízis előtti étkezés is a fontos témák közé tartozik. A helyes étkezés igen nagy jelentőséggel bír, és a jól megválasztott dialíziskezelés, valamint a megfelelő gyógyszeres terápia mellett egyik kulcsfontosságú tényezője a terápiának. A B. Braun Avitum étkezési tanácsadói a táplálkozási kérdések megválaszolásával igen fontos szerepet töltenek be.

A dialízisközpontok működtetőjeként a helyi transzplantációs szervezetekkel is együttműködünk. Munkatársaink részletesen ismertetik pácienseinkkel a veseátültetés műtéti kockázatait, és azt is elmagyarázzák, ha a veseátültetés - orvosi okok miatt - nem bizonyulhat járható útnak.